S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem.
vimeo youtube twitter facebook 
Kolofon
Uredništvo

Spletne vsebine, ki so pred vami, so pripravili v društvu Dobr posebej za spletno objavo ali pa so nastale kot del odločevalskih in ostalih procesov društva.

 

Pravica uporabe

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh straneh, so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji moraja biti kot vir navedeno društvo Dobr.

 

Prevzemanje odgovornosti

Društvo Dobr bo pri oblikovanju teh spletnih strani skušali zagotavljati ažurnost in točnost podatkov vsebovanih na teh spletnih straneh, vendar za njihovo točnost in celovitost ne jamči in ne prevzemjo nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

 

Društvo Dobr si pridržujejo pravico, da kadarkoli spremeni vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

 

Niti društvo Dobr, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletne strani, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do spletnih strani in uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnih straneh (npr. občasno nedelovanje strežnikov) ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. 

 

Spletne strani Društva Dobr vsebujejo tudi povezave do drugih fizičnih in pravnih oseb, ki pa niso v pristojnosti društva , zato ne prevzema nobenih odgovornosti v zvezi z njihovo vsebino in delovanjem.

 

Piškotki

Spletna stran uporablja sledeče piškotke:
Ime piškotka
Namen piškotka
Trajanje piškotka
__utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti
__utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut
__utmc Statistika ogledov spletne strani do konca seje
__utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev


Tehnološka izvedba

Izvedbo je zagotovilo podjetje v sodelovanju s podjetjem Unisoft d.o.o. . in skupino npr..graphic


    VIDEO    TWITTER