S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem.
vimeo youtube twitter facebook 
Luža 003Quiksilver Luža contest 003, Krvavec 20. april 2008

Dolgo pričakovani in kar trikrat prestavljeni Quiksilver Luža contest 003 je končno zasijal v vsej svoji atraktivnosti in zabavi. Sončna nedelja je pričarala spomladanski dan poln adrenalinskih skokov, zabavnih kostumov in veselega druženja s prijatelji, družino ali poslovnimi partnerji. Imeli smo se res dobr(o).

April je mesec, ko je vreme najbolj nestanovitno, kar so v Društvu DOBR izkusili že v preteklih letih. Letošnji Luža contest je bil že tretji in kot radi pravijo, v tretje gre rado. Velika motivacija organizatorja, izkušnje iz prejšnjih let, številni prijatelji, sponzorji, obiskovalci in vreme so prava kombinacija za uspešen in odmeven dogodek. Kadar je ta še medijsko podprt, razlogov za neuspeh ni. To nedeljo so bili zadovoljni prav vsi.
   
Quiksilver Luža contest 003 se je začel že v soboto zvečer, ko sta se v Eskimski vasi za gramofoni družila in nas zabavala DJ Mexx in DJ Aneuria. Zabava, obenem tudi rojstno-dnevna, se je zavlekla pozno v noč in kmalu se je ekipa DOBR v jutranjem soncu na Krvavcu pripravljala na dogodek sezone. Tekmovalci, njihovi spremljevalci, navijači in prijatelji so se pričeli zbirati okrog sinje modre luže, ki je zapeljivo vabila na plavanje. Vse naokrog sneg, bleščeče sonce in modro nebo. Lahko bi rekli že kar kičasto.

luza003
Zvedavi pogledi novih tekmovalcev so se mešali z nasveti izkušenejših, ki so v luži prejšnja leta že plavali. Sodniki so tekmovalcem , kar 57 jih je bilo, razložili pravila igre, (ocenjevanje izvirnosti in zahtevnosti trika, stilska podoba) in jih poslali na štart. Ob 12.00 se je z nastopom novinarke POP TV začelo zares. Nastopajoči so s svojimi triki navduševali občinstvo, želi aplavze in vzbujali vzdihe ob vsakem padcu v zimsko-hladno vodo. Na srečo vseh so se vsi končali brez posledic.

luza003a
   
Moderator Gojdo je vodil tekmovanje, povezoval program in zabaval množico. DJ-ja Mexx in Aneuria sta razgrevala tekmovalce in občinstvo, fantje ki so skrbeli za žar na snegu pa z omamnimi vonjavami pečenja vabili tekmovalce in obiskovalce. V dveh urah smo se nagledali vragolij nekaterih naših znanih tekmovalcev in prijateljev. Po zaključku tekme je sledila še igra Račke, kjer so se tekmovalci plavajoč po luži, borili za nagrado.

Razglasitev najboljših po kategorijah, modna revija ter koncert skupine Unameit so zaključili Quiksilver Luža contest 003 in obenem tudi zimsko sezono na Krvavcu. Tekmovalci, gledalci, prijatelji, pokrovitelji in organizatorji so v en glas potrdili, da so se neskončno zabavali, uživali v tekmi in da se ponovno vidimo ob naslednjem Luža contestu. Imeli smo se res DOBR.
   
Vsem tekmovalcem se zahvaljujemo za prikazane vragolije! Tekmo ste naredili enkratno in nepozabno!


    VIDEO    TWITTER