S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem.
vimeo youtube twitter facebook 
Luža 004Quiksilver luža contest 004 je vrhunsko uspel!

Tradicionalni dogodki imajo poseben čar…sploh, če z leti rastejo in se razvijajo v odmevnejše dogodke sezone. Eden takih je Luža contest; edinstven dogodek na smučišču, kjer je treba pokazati znanje v kategorijah smučanja, deskanja, plavanja in izvirnega oblačenja. Slednja kategorija je predvsem zabavne narave, sicer pa celotna tekma precej bolj akrobatsko naravnana.

Letos že četrtič zapored, se je na Krvavcu zbralo rekordnih 78 tekmovalcev in 2000 obiskovalcev, številne medijske hiše in nešteto fotografov. Med obiskovalci smo lahko videli precej znanih obrazov smučarske scene, župana Kranja ter druge veljake.
Sončno vreme je prepričalo še tiste redke skeptike, ki se v spomladanskem času namesto na sneg raje odpravijo na morje. Tokrat so imeli vse razloge, da pridejo na zaključni dogodek zimske sezone, kjer možnosti za osvežitev ni manjkalo

luza004

Poleg 20 metrov dolgega in 6 metrov širokega bazena tropsko modre vode, znane pod imenom `krvavški biser`, so se vsi zbrani lahko osvežili ob snežnem baru s koktejli in privezali dušo ob snežnem baru G&G, kjer sta mojstra peke razvajala okuse.

Smučarji in deskarji so se pomerili v kategorijah najbolje prevožena luža, naj trik, naj izgled, naj padec, naj veteran ter miss in mr luže. Številne kategorije so prinesle tudi številne zadovoljne zmagovalce.
Za vse tiste, ki so bili s prijavo prepozni, pa so po tekmi organizatorji pripravili še dve popestritvi. Prve so bile legendarne račke, kjer morajo tekmovalci preplavati lužo in poiskati pravo račko z nagrado. Druga je bila tekma na izpadanje v veslanju na deski za val. Kandidati obeh tekem so se pošteno naplavali, vsi zbrani pa neizmerno zabavali.  

luza004a

Za glasbeno podlago so poskrbeli DJ Mexx ter fantje in dekle skupine Get late. Ob koncertu smo se zibali in družili do poznih ur. Tisti kondicijsko najbolj pripravljeni so druženje nadaljevali še v eskimski vasi, kjer so se za mešalno mizo zvrstili DJ Aneuria, Mexx in Ian F.
Vsi zbrani tekmovalci, obiskovalci, sponzorji in mediji ter staroste smučišča Krvavec so si bili enotni, da je takih dogodkov v Sloveniji odločno premalo, ter da si ekipa društva DOBR zasluži vse čestitke za vrhunsko pripravljen in odlično izpeljan dogodek, ki so ga vsi preživeli z nasmeškom na obrazu. Le kaj nam bodo v društvu DOBR pripravili naslednjič?

luza004b

Čestitamo vsem tekmovalcem za akrobatske skoke in izvirne kostume.
Ekipa DOBR

 
    VIDEO    TWITTER