S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem.
vimeo youtube twitter facebook 
Luža 006


Quiksilver luža weekend 006
10.04.2011, Plaža, Krvavec

Na Luži se je odvil pravi spopad tekmovalcev na najbolj odbitem tekmovanju smučarske sezone. Pomerilo se je prek 70 tekmovalcev v številnih kategorijah. Sodniki so ocenjevali zahtevnost akrobacije, izvirnost trika in izgled tekmovalcev, pri tem pa jim je pomagala tudi publika. Slavili so številni.

Seznam zmagovalcev

luža splash foto: Matej Slabe

Pomladno sonce že kar nekaj tednov prijetno greje ozračje, zato je bil organizacijski izziv postavitve luže toliko večji.
Ekipa društva DOBR se je ob izjemni podpori osebja RTC Krvavec že od ponedeljka trudila z misijo nemogoče- to je zagotoviti 2-metrsko snežno podlago za izdelavo bazena z vodo v času, ko se po okoliških hribih že pasejo krave in planinci nabirajo zvončke.

luža006 4 foto: Matej Slabe

Vsak dan gradnje je postregel z novimi presenečenji in situacijami, ki so jih uspešno reševali. Kljub šestim letom bogatih izkušenj postavitve luže, so vedno vremenske razmere tiste, ki krojijo potek gradnje. Postavitev luže je tako letos postala sinonim boja človeka in narave.

Vremenska napoved za cel vikend je bila idealna, potek dogajanja pa je delno otežil tudi nepričakovan veter, zaradi katerega so bile potrebne spremembe in improvizacije. Kljub vsemu je bila sreča na strani hrabrih. Profesionalnost in optimistični duh ekipe sta pripomogla k vrhunski realizaciji dogodka.

luža006 3 foto: Matej Slabe

Uživali smo v nori tekmi, kjer ni manjkalo atraktivnih skokov in posrečenih kostumov. Luža je z leti zrasla v dogodek, ki privabi prek 2000 zabave in druženja željnih obiskovalcev. Številni so ostali na after zabavi na Plaži, ki se je razvila v pravo rajanje na snegu.
Ekipa Lose control je plažo za eno noč spremenila v Ibizo na snegu.

luža006 2 foto: Matej Slabe

Zadnji dan Quiksilver Luža weekenda pa je sledilo še slackline tekmovanje v hoji po vrvi čez lužo, kjer so lahko vsi preizkusili svoje ravnotežje in pogum ter se sprehodili čez lužo. Ekipa U1Fun Slackline je predstavila, kako se stvari streže, potem pa so se čez vodo podali tudi ostali. Da hoja po vrvi ni mačji kašelj so ugotovili tako ekipa ratrakistov RTC Krvavec kot tudi člani društva DOBR, ki so se za zaključek dogodka podali čez lužo in odčofotali ven ter s tem tudi uradno zaključili dogodek.


slackline    VIDEO    TWITTER