1. april 2018    /    Krvavec
SLO    /    ENG


Predprijave oz. online prijave so zaprte.
Veljavna prijava je pravilno izpolnjena prijava in nakazilo štartnine do vključno 30.3.2018 na račun društva (referenca v obrazcu). Če štartnina ni plačana, se predprijave ne upošteva in se morate ponovno prijaviti na dogodku.
Prijave bodo potekale v soboto 31.03.2018 (13.00 - 15.00) in nedeljo 1.04.2018 (09.00 - 11.00) pred hotelom Krvavec na Plaži. Lahko se prijavite katerikoli dan, vendar je število tekmovalcev OMEJENO! Štartnina na treningu oz. na dan dogodka je 25 EUR (plačilo le v gotovini).
Svetujemo vam, da si zagotovite mesto med tekmovalci in se prijavite prek spleta oz. se nam pridružite že v petek na ogledu. Ob plačilu štartnine prejmete štartno številko in goodie bag. Prisotnost na treningu NI pogoj za nastop, je pa priporočljiva.
Vračilo denarja predprijav oz. prijav zaradi morebitne neudeležbe ni mogoče. Sredstva bomo podarili v dobrodelne namene.

V ceno ni vključena vozovnica za gondolo in sedežnico. Za obiskovalce Luže bo na dan dogodka na voljo po posebni ceni. Nakup vozovnice opravite na spodnji blagajni RTC Krvavec.

Opozorilo: V primeru, da ne prejmete potrditvenega sporočila v nekaj minutah, preverite tudi Nezaželeno pošto. Če je tam, izberite potrditveno sporočilo in ga označite kot Zaželena pošta, kar naj bi v prihodnje omogočilo ostalim sporočilom (poslana iz @dobr.si), da pridejo v Prejeto pošto.


V primeru tehničnih težav prijavo z vsemi podatki pošljite na mitja@dobr.si s pripisom PRIJAVA.
Vsi udeleženci/-ke tekmovanja morajo nositi zaščitno čelado in imeti ustrezno zdravstveno zavarovanje ter podpisano izjavo.


POVZETEK:
- s podpisano IZJAVO in plačano štartnino na dan tekmovanja dvignite štartno številko od 9:00 do 11:00 pred hotelom
- število tekmovalcev je omejeno 
- spletna prijava: LUŽA 20 EUR, pogoj je spletna prijava, podpisana izjava in plačana štartnina prek spleta
- na dan dogodka: LUŽA 25 EUR
- če vas ne bo na tekmo se štartnina ne vrača
- če vas je več v skupini je potrebno urediti prijavo za vsakega posebej (označi kategorijo skupina in kateri skupini pripadaš)
- za trening mora biti poravnana štartnina in podpisana izjava
- zaščitna čelada


Pravila in pogoji sodelovanja.

 
Društvo DOBR, Cesta Staneta Žagarja 50a, 4000 Kranj, Slovenija
Matična: 1915606, Davčna: 95445102, ni zavezanec za DDV
www.dobr.si, www.luza.si, dobr.si@gmail.com

Copyright (©) društvo DOBR

marec 2017