S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Več o tem.
vimeo youtube twitter facebook 
Luža 10

Krvavec, 6.4.2015,
avtor: mitja,
fotografije: Katja PokornLUŽA 10, 4. april, Krvavec

Jubilejni deseti zaključek zimske sezone na Krvavcu je za nami. Dogodek je bil spet vrhunsko pripravljen in izpeljan. Udeležilo se ga je prek dvatisoč obiskovalcev in tekmovalcev, znani obrazi iz sveta športa, med njimi Žan Košir in Saša Farič, ki sta sodelovala tudi v strokovni žiriji, številni poslovni partnerji ter ljubitelji adrenalinskih športov in dogodkov, ki jih že 10 let organizira društvo DOBR. Manjkalo je le sonce.


LUŽA 10 from Mitja Legat and Društvo DOBR.


Tokratne vremensko zelo zimske in najbolj neugodne razmere v preteklih 10 letih niso odvrnile organizatorja, prav tako pa tudi številnih tekmovalcev in obiskovalcev. Prek 40 prijavljenih je bilo na štartu, med njimi najmlajša desetletna Hana in Jaka ter med veterani Igor Bizjak in Rok Cuderman, ki sta z letošnjim nastopom tudi uradno postala edina tekmovalca z desetletnim stažem na Luži.

Publika je uživala v predstavah nekaterih že starih znancev Luže ter inovativnih kostumih in napravah tekmovalcev.  Med njimi so najbolj izstopali Team energija s svojim, iz premičnega stranišča predelanim snežnim vozilom, ki je le za las zgrešilo smer proti Luži.Poleg tekme na smučeh, boardih in drugih pripomočkih, so se na Luži obiskovalci pomerili tudi v SUPanju, teku po vodi in kolesarjenju na snegu.

Za glasbeno podlago sta lepo poskrbela DJ JAMirko in Buchan. Dogajanje se je po tekmi preselilo na Plažo, kjer je zabavo nadaljeval Zlatko, vmes pa razglasil in nagradil še številne zmagovalce Luže. V večernih urah se je nato v tunelu odvila še after zabava s projekcijami vseh preteklih Luž, ognjemetom in jubilejno penino v čast desete obletnice.

Ekipa DOBR se tako poslavlja od sezone in se zahvaljuje pogumnim tekmovalcem, sponzorjem, publiki, ekipi RTC Krvavec in vsem, ki so kakorkoli pomagali pri izvedbi najboljšega dogodka zimske sezone.

več slik iz LUŽE 10    VIDEO    TWITTER